İzmir 1 Şubesi

Bir Bilenle Bilge Nesil Yarışmamızda Kazananlar Belli Oldu

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında, Genç Memur-Sen İzmir ile birlikte yürüttüğümüz “Bir Bilenle Bilge Nesil” ödüllü projemizi tamamladık.

Öğretmenlerimizin öncülüğünde, ortaöğretim düzeyinde okumalar yaparak genelde insanlık tarihinin birikimini, özelde ise medeniyetimizin mirasını sahiplenecek erdemli bir toplumun inşasında öncü nesiller yetiştirilmesini sağlayacak olan projemiz, sene başında 4 kitap dağıtımı ve kompozisyonların değerlendirilmesi olarak planlanmış, yaşanan Koronavirüs salgını akabinde Eğitim-Öğretime ara verilmesi nedeniyle 3 kitap dağıtımı ve yaklaşık 2000 kompozisyonun değerlendirilmesi ile sonuçlanmıştır.

Kazanan öğrencilerimize ödülleri, Cumhurbaşkanlığı Yönergeleri doğrultusunda toplu tören ve kutlamalarının iptal edilmesi sebebiyle sosyal mesafe kurallarına uygun olarak sendika binamızda ilerleyen günlerde ilan edilecek tarihlerde verilecektir.

Emekleri için İlçe Temsilcilerimize, Genç Memur-Sen İzmir İlçe Temsilcilerimize, Danışman Öğretmenlerimize ve katılım gösteren tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor, yarışmada dereceye girmeyi başaran öğrencilerimizi de tebrik ediyoruz.

Dereceye girmeyi başaran öğrencilerimiz;

-Gençlerle Başbaşa – Ord. Prof. Dr. Ali Fuat BAŞGİL
1) Çağla AK – Bornova Suphi Koyuncuoğlu Anadolu Lisesi
2) Bahar YAVUZKURT – Konak Namık Kemal Anadolu Lisesi
3) Beyzanur DEMİR – Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesi

-Bu Ülke – Cemil Meriç
1) Batuhan ÇİFTÇİ – Buca İnci-Özer Tırnaklı Fen Lisesi
2) Beyzanur KUMRU – Torbalı Anadolu Lisesi
3) Özge SAYGIN – Bornova Anadolu Lisesi

-Saatleri Ayarlama Enstitüsü – Ahmet Hamdi TANPINAR
1) Elif Asya TANRIVERE – Çiğli Fen Lisesi
2) Ada GÖLEŞ – Güzelbahçe Doktor Güngör Özbek Anadolu Lisesi
3) Beyza GONCA – Gaziemir Şehit Mustafa Yaman A.İ.H.L