İzmir 1 Şubesi

Dereceye Giren Öğrencilerimize Ödüllerini Dağıttık

Bir Bilenle Bilge Nesil 2020 İzmir

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 Nolu Şube olarak proje ortağı olduğumuz, Genç Memur-Sen İzmir’imizin yürüttüğü ‘Bir Bilenle Bilge Nesil’ projesi kapsamındaki kitap okuma yarışmamızda dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini takdim ettik.

Pandemi nedeniyle sosyal mesafe kuralına dikkat edilerek gerçekleştirilen ödül dağıtımına, Şube Başkanımız Ali Kaya, Başkan Yardımcılarımız Fatih Geyik, Hasan Vermez, Genç Memur-Sen İzmir İl Temsilcimiz Tuncay Küçükdanacı, danışman öğretmenimiz, dereceye giren öğrenciler ve velileri katıldı.

Şube Başkanımız Ali Kaya Bir Bilenle Bilge Nesil projesinin önemine değinerek, “Bu proje benimsemiş olduğumuz mücadele kültürünün bir tezahürüdür. Bu projeyle birlikte, ortaöğretim düzeyinde okumalar yaparak; genelde insanlık tarihinin birikimini, özelde ise medeniyetimizin mirasını sahiplenecek erdemli bir toplumun inşasında, öncü nesiller yetişmesini amaçlıyoruz. Okumak önemlidir; çünkü ufku genişletir, yazma becerilerini geliştirir, zihinleri keskinleştirip aktif tutarken bize sonsuz bilgi ve ders verir. Ancak okuyarak kendimizi daha doğru anlayabilir, dünyayı anlamlandırabiliriz. Bu kitaplarla kendinizi, ülkenizi ve geleceğinizi tanıdınız. Başta öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. ” ifadelerini kullandı.

Genç Memur-Sen İl Temsilcimiz Tuncay Küçükdanacı ve Başkan Yardımcımız Hasan Vermez de birer kısa konuşma yaparak öğrencilerimizi tebrik etti.

Program, konuşmaların ardından yarışmada dereceye giren öğrencilere ve danışman öğretmenimize ödülleri takdim edilerek son buldu.