İzmir 1 Şubesi

Temmuz ayı İl Divan Toplantımızı Bornova/Çiçekliköyde gerçekleştirdik

Yeni normale geçiş dönemiyle birlikte maske kuralına dikkat edilerek açık havada gerçekleştirdiğimiz toplantımıza Şube Yönetim Kurulumuz ve İlçe Temsilcilerimiz katıldı. Toplantıda 2020 Yılı Mutabakatlar, sendikal faaliyetler ve gündeme dair değerlendirmelerde bulunuldu.

Şube Başkanımız Ali Kaya, “Geride bıraktığımız zorlu süreçte Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen olarak üzerimize düşeni her zaman olduğu gibi milletimizle birlik içinde hareket ederek, başarıyla yerine getirdik. Yaşadığımız salgın dönemi süresince gerek Vefa Sosyal Destek Grupları ile gerekse üyelerimiz adına yaptığımız çalışmalar ile teşkilatımız farkını ortaya bir kez daha koymuştur” ifadelerini kullandı.

İzmir’de yıllardır yetkili sendika sıfatını taşıdığımıza dikkat çeken Başkanımız, “Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmet Kolu 2020 Mutabakatlarına her yıl olduğu gibi yine güçlü ve iddialı giriyoruz. Yıllardır yetkili olmamızda büyük yer sahibi olan İlçe Temsilcilerimiz nezdinde İlçe Yönetimlerimize, İş yeri temsilcilerimize, Kadınlar Komisyonumuza ve bugünlere gelmemizde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantıda söz alan İlçe Temsilcilerimiz, geride bıraktığımız eğitim-öğretim yılında yaşanılan sıkıntılara rağmen Genel Merkezimiz öncülüğünde üstlenilen öncü misyondan ve kamu görevlileri ile eğitim adına yapılan çalışmalardan dolayı üyelerimizden gelen memnuniyeti dile getirdiler.