İzmir 1 Şubesi

Hep Birlikte Ramazan

Ramazan ayı vesilesiyle İnsani Yardım Vakfı(İHH) İzmir Şubesi(İZYAD) ile birlikte yürüttüğümüz “Hep Birlikte Ramazan” projemizde, İl genelinde ihtiyaç sahibi yetim çocuklarımıza yönelik gıda kolisi yardım çalışmalarımız güçlü bir şekilde devam ediyor.

Program sonunda değerlendirmelerde bulunan Şube Sekreterimiz Ali Bilgiç, “Uzun yıllardır olduğu gibi bu yıl da Eğitim-Bir-Sen ve İHH paydaşlığında yetim çocuklarımızın yanındayız. Yardımlaşmaya ve dayanışmaya en çok ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde bu projeyi desteklemeyi, yetimlerin yüzünü güldürmeyi, bir yetime sahip çıkmayı hem insani hem de bir sivil toplum kuruluşu olarak en önemli sorumluluklarımızdan biri olarak görüyoruz.” dedi.

İHH İzmir Şube Başkanı Rasim Çalar, “Bu proje ile birlikte il genelindeki tüm okullarımızda bulunan yetim çocuklarımıza Ramazan ayı vesilesiyle gıda kolileri kapsamında destek oluyoruz. Eğitim-Bir-Sen İzmir Şubesi’ne vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Çünkü sadece bu projede değil yıllardır düzenlediğimiz “Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var” ve “Yetim Yüreklere Bayram Sevinci” projelerinde de güçlü desteklerini bugün olduğu gibi hep hissettik” açıklamalarında bulundu.

Organizasyonunu Necmettin Erbakan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yürüttüğümüz yardım çalışmalarına Şube Sekreterimiz Ali Bilgiç, Şube Başkan Yardımcılarımız Hasan Vermez ve Alper Özcan, İHH İzmir Şube Başkanı Rasim Çalar, Bornova Temsilcimiz Oktay Taşdemir, Bayraklı Temsilcimiz Güldeste Dertli, Menderes Temsilcimiz İhsan Polat, Balçova Temsilcimiz Hayrettin Özer, üyelerimiz ve İHH personeli katıldı.

#ŞimdiVefaZamanı
#HepBirlikteRamazan